Have a question?

Choose which category applies to you:

NEW MEMBERS

Would you like to join us?

SUPPORTERS

Are you interested in knowing the benefits of being our trusted supporter?

OTHER

Do you have any other questions?

Nieuwe Muzikanten

Repetities

Wanneer repeteren jullie?

De repetities gaan door op zaterdag van 16u tot 18u. Wij repeteren in het WZC Ruelenspark in Heverlee. Een keer per maand houden we na de repetities ons VJHO-café, waarop we gezellig samen iets doen om de groep dichter bij elkaar te brengen. Zo kijken we samen een film met snacks, houden we een dartstoernooi, spelen we samen gezelschapsspelletjes…


Kan ik een repetitie bijwonen?

Als je graag eens komt meespelen, stuur dan even een berichtje naar het bestuur en/of de dirigent voordat je dit doet. Zo kunnen wij voor partituren zorgen en jou goed opvangen op jouw eerste repetitie.

Supporters

Steunende Leden en Ereleden

Hoe kan je lid worden van ons orkest?

Wil je graag steunend lid of erelid worden van onze vereniging? Stuur ons dan zeker een berichtje, een mailtje, of zeg het tegen een bestuurslid! Je krijgt dan van ons een formulier dat je kan invullen. Nadat je dat formulier hebt ingevuld en het lidgeld hebt overgeschreven, voegen wij jou toe aan onze ledenlijst. Vanaf dan kan je van de voordelen genieten.

Waarom is het lidmaatschap belangrijk voor ons?

Wij zijn een jong harmonieorkest, zowel van geest als van bestaan. Met intussen 8 jaar op de teller zijn we erg trots op alle mooie projecten die we al hebben kunnen organiseren. We hopen natuurlijk de komende jaren nog veel muzikale herinneringen te kunnen maken, wat mede mogelijk gemaakt wordt dankzij de steun van onze leden en ereleden. Zij sponsoren elk jaar een bedrag, zodat wij met veel plezier onze komende concerten en activiteiten kunnen organiseren. In ruil voor hun steun, worden onze leden en ereleden bedankt op een leuke manier.

Concerten

Hoe kan ik op de hoogte blijven van jullie concerten?

Wil je onze volgende concerten zeker niet missen, neem dan af en toe een kijkje op deze website. Het volgende evenement wordt telkens vermeld op de startpagina, je vindt er ook de nodige info terug én je kan er tickets kopen.

Volg ons daarnaast ook op onze pagina’s op Facebook- en Instagram, want ook daar kan je zien wanneer ons volgende concert valt. In de aanloop naar het optreden krijg je verschillende teasers te zien en nadien kan je nagenieten met foto’s en video’s. Neem op onze sociale media een kijkje mee achter de schermen, leer weer iets bij met onze fun facts of neem deel aan een prijsvraag, en wie weet ga jij wel met een fles bubbels naar huis.

Kan je écht niet wachten op ons volgende optreden? Bezoek dan ons YouTube-kanaal! Daar kan je onze vorige concerten herbeleven, veel luisterplezier!

Andere Vragen

Het VJHO op Bezoek

Kunnen jullie bij ons komen spelen?

Wil je graag dat het VJHO komt spelen op jullie concert, of wil je graag een duoconcert met ons orkest spelen? Neem zeker contact met ons op, dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken.

Onze Sponsors

Ik wil jullie graag sponsoren, hoe kan ik dat doen?

Als je graag ons orkest sponsort voor één concert of op langere termijn, stuur ons zeker een bericht. Dan nemen wij contact op met jou om rond de tafel te zitten, zodat we samen met jou een gepersonaliseerd plan kunnen opstellen. Voor elk budget werken wij graag mee aan een pakket op maat.

Contact us for more information

Stuck with a question? Contact us and we will assist you!

Dreefstraat 16
3360 Bierbeek
Roel Laethem (Chair):
+32 487 68 01 99
Koen Maes (Conductor):
+32 493 02 99 92

OUR SPONSORS

Want to see your logo here? Contact us for more information.

Stad Leuven
WZC Ruelenspark
Provincie Vlaams-Brabant
Gemeente Oud-Heverlee
Music Line
Koen Maes Productions
Frituur 't Zoet water
DIMA verhuur